FAQ

Hvordan kan jeg genopfylde min bordlighter?

Påfyldning af gas skal ske udenfor eller i et godt ventileret rum og undlad at ryge samtidig.

Det er bedst at påfylde bordlighteren, hvis den er helt tom – evt. tryk på påfyldningsventilen med spidsen af en lille skruetrækker eller en anden spids genstand, indtil der ikke er mere tryk i lighteren. Så er den klar til at blive påfyldt.

Drej flammejusteringen så langt ned som muligt. Lightergassen holdes lodret (meget vigtigt), med gasrefillens ventil pegende ned mod bordlighterens påfyldningsventil, som vender lodret opad. Sæt lightergasens ventil til den tilsvarende påfyldningsventil i din mignis bordlighter. Pres gasrefillen med et fast jævnt tryk og slib igen efter 1-2 sekunder. Gentag denne procedure 2-4 gange. Imellem hver tryk, fjernes lightergas flasken kort for så at blive påført påfyldningsåbningen igen jf. ovenstående beskrivelse. Lad gerne bordlighteren hvile i 1-2 minutter bagefter, så overskudsgassen kan fordampe. Herefter er bordlighteren påfyldt og kan anvendes på ny og flammen justeres til ønsket højde.

Hvis lightergassen og bordlighteren ikke holdes lodret under påfyldningsprocessen, kan der komme luft ind i den forseglede gasbeholder og et vakuum kan forekomme og forårsage at bordlighteren ikke tænder.

Lightergas er brandfarligt, og isende koldt, når det slipper ud i luften under påfyldning – derfor vær meget omhyggelig med at undgå kontakt med huden.

Videoguide til stenbordstænderen

Videoguide til skulpturbordlighter

Videoguide til Slim-bordtænderen

Hvad er retur- og refusionspolitikken?

Vi håber, at du vil nyde vores bordlighter, men hvis noget ikke er helt rigtigt, har du 14 dage returret.

Vi giver dig fuld refusion via samme betalingsmetode som ved købet. Refusionen sker typisk inden for 14 dage efter, at din returnerede vare er modtaget på vores lager. Vi beder om, at bordlighteren returneres ubrugt og i original, ubeskadiget gaveæske inkl. brugsvejledningen.

Hvornår modtager jeg min ordre?

Efter modtagelse af din ordre leveres bordlighteren typisk inden for 5-7 hverdage med PostNord. Du kan spore din pakke på PostNord track & trace.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg modtog et defekt produkt?

Hvis du modtager en defekt bordlighter, bedes du udfylde vores formular på vores kontaktside. Når vi har modtaget din reklamation, vil vi kontakte dig for yderligere behandling. Behandlingstiden er typisk inden for 7 hverdage.

Sendes mignis bordlightere også til udlandet?

Ja – vi sender til hele verden med med PostNord-pakkeservice.

Hvor kan jeg købe mignis bordlightere?

Mignis forhandles af førende design og interiør butikker i ind- og udlandet. Find din nærmeste mignis forhandler her.

Hvad er fragtomkostningerne?

I Danmark gratis fragt, i Europa 10 euro og internationalt 20 euro.

Er der garanti på mignis bordlightere?

Ja – mignis tilbyder en gratis udvidet 5 årig garanti. Udfyld blot vores garantiformular og din garanti udvides automatisk fra 2 til 5 år. Den udvidede garanti dækker kun mangler i funktion, materialer og ydeevne i en periode på 5 år fra købsdatoen og kun hvis bordlighteren er blevet brugt i overensstemmelse med mignis brugervejledning. Garantien dækker reparation på eget værksted eller ombytning af det defekte produkt, hvis dette ikke kan repareres, Læs mere om vores garanti her.