Om mignis

Om idéen 

Brugen af bordlightere går helt tilbage til 1910, men inspirationen til mignis kommer fra Dieter Rams bordlighter fra 1968. Ideen var at lave en nyfortolkning af denne gamle bordlighter i et moderne dansk design, som imødekommer forbrugerens behov i det 21. århundrede – at antænde levende lys, pejs eller grill.

Ofte er vi i den situation, at vi ikke kan huske, hvor vi sidst har lagt vores tændstikker eller den billige og kedelige plastiklighter. mignis løser denne problemstilling i sin funktion som interiørprodukt med det formål at stå fremme og dekorere boligen – altid lige ved hånden, klar til brug.

Vores tanke er at skabe en kombination af et dekorativt og funktionelt element i boligen, lige som en vase eller lysestage.

Historien bag

Mikael Skjoldager, som står bag mignis, ønskede sig til sit bryllup i foråret 2010 en “lækker lighter” til boligen, da han var noget træt af de billige og grimme plastiklightere fra supermarkederne, vi normalt bruger hjemme i stuerne.

Da dagen kom, fik Mikael en lighter i bryllupsgave. Det var en stor lighter, der hverken var “designet” eller “interiøragtig”

Da Mikael ville bytte den, viste det sig at butikken ikke havde andre lightere at tilbyde og henviste til omkringliggende bolig- og interiørbutikker. Efter at havde besøgt disse butikker uden held, hvor flere henviste til supermarkederne, endte det med, at han til sidst stod med pengene i hånden og ingen lighter.

Dette fik Mikael til at tænke, at der måske her var et hul i marked. Han undersøgte videre på nettet og udførte “store check” i ind- & udlandet, for til sidst at konkludere, at der virkelig ikke var nogen lightere i design- og interiør segmentet. Dette var startskuddet til at udvikle en kollektion af bordlightere til at dække dette hul i markedet.

Mikael kontaktede så designduoen Mencke&Vagnby, som nu har skabt en nyfortolkning af denne glemte produktkategori.

Hvem står bag mignis?

FuzzyLab ApS udvikler, producerer og driver handel med mignis samt andre designprodukter i hele verden.

FuzzyLab blev grundlagt i 2010 af Mikael Skjoldager. På daværende tidspunkt arbejdede virksomheden som agent for danske industrielle designere ved at hjælpe disse med at finde nye internationale kunder. Senere hen ændrede FuzzyLab sig til at være et distributionsselskab, som importerede og eksporterede design- og interiørprodukter til det skandinaviske marked.

Idag er FuzzyLab en design- & udviklingsvirksomhed, som udelukkende udvikler egne produkter og varemærker.

Medarbejdere

Mikael Skjoldager

Founder

mikael@mignis.com

+45 20157372

Louise Lund

Sales and administration

contact@mignis.com

+45 71729192

Marcus Alexander Madsen

Export Sales

marcus@mignis.com

+45 31679192

Agenter & Distributører

Hans Snestrup

Agent Danmark

hans@aficionada.dk

+45 28691022

Melmath BVBA

Agent Benelux

christiane@melmath.be

+32 477 676 175