Regler for håndbagage

mignis bordlightere hører til under kategorien ‘farligt gods’ UN1057. Man bør derfor tage visse forholdsregler ved medtagelse i fly.

Ifølge den internationale flytransport organisation IATA må du typisk medbringe én lighter, som skal vises i sikkerhedskontrollen og herefter opbevares i lommen. Du må kun medbringe 1 lighter. Du må ikke have din lighter i håndbagage eller i indskrevet bagage, da der er risiko for selvantændelse.

Det anbefales dig desuden at undersøge dit flyselskabs bestemmelser, da der kan foreligge andre bestemmelser som du skal tage højde for. Andre regler kan gælde, hvis du fortsætter din rejse med et andet luftfartsselskab. Du kan finde opdateret information om tilladt bagage på luftfartsselskabets hjemmeside. Nogle lande kan have restriktioner for, hvilke varer du må bringe ind i landet. Derfor kan det være en god idé at tjekke de lokale regler for din afrejse lufthavn, transitlufthavn samt destination, før du rejser.

Ved tvivl anbefaler vi at tømme bordlighteren for gas, ved at trykke på påfyldningsventilen med spidsen af en lille genstand, indtil der ikke er mere tryk i lighteren og gassen er sluppet ud. Vi anbefaler at bære den på din person.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne på denne side har alene til formål at informere. Vi påtager os ikke ansvaret for rigtigheden af disse oplysninger, opdateringen af links og kan derfor ikke drages til ansvar for dispositioner foretaget på baggrund af disse oplysninger. Vi påtager os ikke ansvaret og erstatter ikke mignis produkter såfremt de bliver taget i lufthavnens sikkerhedskontrol eller af flyselskabet.

Links til mere information: